The Forum of Greek Wargamers
 
ΦόρουμΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεση
Πρόσφατα Θέματα
» WTS GREY KNIGHTS
από andreasch Πεμ 02 Αυγ 2018, 19:11

» Πωλείται στρατός Empire/Free People Warhammer/AoS
από powerslave Κυρ 29 Ιουλ 2018, 19:04

» Πωλουνται Grey Knights
από powerslave Κυρ 29 Ιουλ 2018, 19:03

» WTS fantasy, orcs&goblins, ogre, high elves
από tasoe Σαβ 21 Ιουλ 2018, 11:36

» WTS armybooks fantasy και battle magic cards
από tasoe Παρ 20 Ιουλ 2018, 21:00

Blog Feeds
Αυγουστός 2018
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Μοιραστείτε | 
 

 warbeasts FRENZY

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Defkalion
Mercenary
Mercenary
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 13
Τόπος : Νεα Σμυρνη
Currently Playing : 40k ,Iron Kingdoms, RPG, Board Games
Registration date : 14/02/2015

ΔημοσίευσηΘέμα: warbeasts FRENZY   Σαβ 11 Απρ 2015, 16:30

Καλησπερα σε ολους.

Μια ερωτηση αν μπορει καποιος να μου εξηγησει.

Ενα warbeast ειναι διπλα διπλα σε ενα αλλο ( φιλικα ) και το πιο κοντινο εχθρικο ειναι σε αποσταση για charge.

1) Το ενα το δικο μου χανει το threshold, τι κανει ? Επιθεση στο πιο κοντινο και ας ειναι φιλικο ή επιθεση στου αντιπαλου, γιατι ειναι εχθρος και ας ειναι πιο μακρια ?

2) Στον επομενο γυρο μπορω να κανω leach τα fury του? Χρειαζεται ο warlock να κανει κατι για το φερει παλι σε ελεγχο ??

Σας ευχαριστω και καλη ανασταση
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kyrgkikas
Spamlord
Spamlord
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1030
Ηλικία : 40
Τόπος : Χανια
Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS
Registration date : 01/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: warbeasts FRENZY   Σαβ 11 Απρ 2015, 19:55

Σελιδα 54 μικρου rulebook...

Λοιπον ο κανονας frenzy λεει!

1.Πρωτα χτυπας αντιπαλο μοντελο στο melee range σου!blah blah blah...!!!

2.Εαν δεν υπαρχει τοτε χτυπας φιλικο μοντελο ΠΑΛΙ στο melee range σου!blah blah blah...!!!

ολα τα υπολοιπα αφορουν περιπτωσεις που δεν καλυπτονται απο τα παραπανω!

Aπο εκει και περα το τερας δεν ειναι σε κατασταση frenzy αλλα εχει ΗΔΗ τελειωσει το δικο του activation.Οποτε δεν μπορεις/χρειαζετε να κανεις τιποτα επιπλεων.Bεβαια εαν επιθυμεις μπορεις να βγαλεις τα fury που το τερας εχει ωστε να τα παρεις (leach) στον επομενο γυρο!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
warbeasts FRENZY
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warmachine - Hordes :: Army lists, FAQ and Tactics-
Μετάβαση σε: